Νέο

Fitbit Charge 3 Fitness Tracker Bracelet Graphite Black small +large

Περισσότερες λεπτομέρειες

140,00 €

Κατόπιν Παραγγελίας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακολούθησε τη φυσική σου κατάσταση και άρχισε να τη βελτιώνεις μαζί με το Fitbit Charge 3 – τον προηγμένο δραστηριογράφο που παρακολουθεί την υγεία σου χρησιμοποιώντας μετρήσεις καρδιακού παλμού 24/7 και εξατομικευμένες συμβουλές.

Έξυπνη Οθόνη Αφής με μεγάλη Ευκρίνεια
Χάρις τη μεγάλη οθόνη αφής και τον οπίσθιο φωτισμό που προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος, μπορείς να βλέπεις ευκολότερα τα στατιστικά, τις ειδοποιήσεις ακόμα και την ώρα που βρίσκεσαι κάτω από το φως του ηλίου ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μεγάλη Αυτονομία Μπαταρίας
Το Fitbit Charge 3 διατηρεί τους στόχους σου μέρα και νύχτα με τη μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας μέχρι και 7 ημέρες,

Ειδοποιήσεις από το iPhone
Διαχειρίσου εύκολα τις εισερχόμενες κλήσεις και τις σημειώσεις στο ημερολόγιό σου. Δώσε γρήγορες απαντήσεις και λάβε γνωστοποιήσεις σχετικά με τις εφαρμογές που έχεις στο iPhone σου. Η λειτουργία αυτή είναι συμβατή όταν το iPhone σου βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το ρολόι.

Παρακολούθηση Καρδιακών Παλμών και Δρατηριότητας
Χρησιμοποίησε τις μετρήσεις καρδιακών παλμών για να παρακολουθείς καλύτερα τις θερμίδες που καίς, να βελτιώσεις τις προπονήσεις σου και να ανακαλύψεις τις τάσεις του καρδιακού σου ρυθμού. Χρησιμοποίησε τις ζώνες καρδιακού ρυθμού, σε πραγματικό χρόνο, για να δείς αν βρίσκεσαι στη ζώνη Fat Burn, Cardio ή Peak και να καταλάβεις το αποτέλεσμα των προπονήσεών σου. Το Fitbit Charge 3 αναγνωρίζει αυτόματα ασκήσεις όπως το τρέξιμο, η κολύμβηση, το ελλειπτικό όργανο καθώς και διάφορα άλλα αθλήματα και τα καταγράφει στην εφαρμογή Fitbit app. Παρακολουθεί τη δραστηριότητά σου: τα βήματα, την απόσταση, τους ορόφους που ανεβαίνεις, τον δραστήριο χρόνο σου και τις θερμίδες που καίς ενώ σου δείχνει πώς κάθε στιγμή της ημέρας επηρεάζει τους στόχου που έχεις θέσει.

Αδιάβροχο
Το Fitbit Charge 3 είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα βάθος, παρακολουθεί αυτόματα την κολύμβησή σου και μπορεί να φορεθεί στη πισίνα ή το ντους.

Παρακολούθηση Αναπνοής, Ύπνου και Γυναικολογικού Κύκλου
To Fitbit Charge 3 σε βοηθά να χαλαρώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας με εξατομικευμένες συνεδρίες αναπνοών που βασίζονται στους καρδιακούς σου παλμούς. Μπορείς να δεις πόσο χρόνο περνάς σε κάθε στάδιο ύπνου - ελαφρύ, βαθύ και REM - και να δεχτείς εξατομικευμένες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τον ύπνο σου. Και για τις γυναίκες, δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείτε τον κύκλο σας, να καταγράψετε τα συμπτώματά σας, να δείτε πιθανές ημέρες ωορρηξίας κ.α.

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

WEARABLES

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις