ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 210-2723237 | ΔΕΥΤ.-ΠΑΡ. 10:00-15:00 και 17:30-20:00 | ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-15:00

Πώς το smartwatch μπορεί να σου σώσει την ζωή!

Πώς το smartwatch μπορεί να σου σώσει την ζωή!

Πρόκειται για τον 63-χρονο Dennis Anselmo, ο οποίος τον Αύγουστο του 2015 ένοιωσε ξαφνική αδιαθεσία. Ρίχνοντας μια ματιά στο smartwatch του αντίκρυσε με τρόμο ότι οι καρδιακοί του παλμοί είχαν ξεπεράσει κατά πολύ το μέσο όρο.

Ο Anselmo γνώριζε ότι οι συνήθως είχε 49 – 55 παλμούς το λεπτό, οι οποίοι απείχαν πολύ από τους 210bpm που έβλεπε στην οθόνη του ρολογιού του.

Χωρίς να χάσει λεπτό, ειδοποίησε ασθενοφόρο και ευτυχώς η γρήγορη αντίδρασή του, του έσωσε τη ζωή.

Η παραπάνω ιστορία δεν είναι η μοναδική. Κι άλλοι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν αναφέρει παρόμοιες περιπτώσεις, που σημαίνει ότι οι αισθητήρες καρδιακών παλμών που διαθέτουν τα smartwatches, αλλά και κάποια activity trackers, πραγματικά δουλεύουν και σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν ακόμα και να σου σώσουν τη ζωή.

Καλύτερη ζωή με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να σε βοηθήσει να ζήσεις καλύτερα και να βελτιώσεις την υγεία σου.

Η τακτική παρακολούθηση των διαφόρων δεικτών της λειτουργίας του σώματός σου σε βοηθούν να το γνωρίσεις καλά και να είσαι σε θέση να εντοπίζεις τα σημάδια κάποιας σοβαρής αδιαθεσίας και δεν μιλάμε μόνο για ακραίες περιπτώσεις όπως αυτή του Anselmo που αναφέραμε πιο πάνω.

Ένα activity tracker μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου, του τρόπου και του χρόνου που κοιμάσαι (κάποια activity trackers παρακολουθούν τη διάρκεια και το επίπεδο του ύπνου), αλλά και της καθημερινής σου άσκησης, ακόμα κι αν αυτή είναι ένα απλό περπάτημα.

Πώς το smartwatch μπορεί να σου σώσει την ζωή!

AccessShop

στις Jan 9, 2023

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: