Νέο

Fidget spinners: Ξέχνα τα anti-stress μπαλάκια.

Περισσότερες λεπτομέρειες

153864

6,00 €

'Αμεσα διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Απασχόλησε τα χέρια σου, αφέσου στην αίσθηση χαλάρωσης που σου προσφέρει το Fidget Spinner και μείωσε το άγχος της καθημερινότητάς σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το περιστρέψεις. Και αν ταιριάζει στο στυλ σου, κάνε τα δικά σου κόλπα και να ανεβάσε ένα βιντεάκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστείς την εμπειρία σου!

Το Electroplated Fidget Spinner μπορεί να περιστρέφεται από 2-4 λεπτά, είναι βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή που προσφέρει ένα ιδιαίτερο οπτικό μεταλλικό εφέ και είναι ιδανικό για την "απασχόληση" των χεριών. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ανακούφιση από το στρες, ενήλικων ατόμων ή παιδιών άνω των 10 ετών με συμπτώματα αυτισμού καθώς και ατόμων που υποφέρουν από HDD ή ADHD.

Δεν είναι τυχαίο που ο James Plafke της Forbes δημοσίευσε ένα άρθρο που περιγράφει τα spinners ως το "must-have παιχνίδι γραφείου" για το 2017. Κάθε spinner έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά! Βρες αυτό που σου ταιριάζει και...keep spinning!

Τι περιμένεις; Δε θα βρεις κάτι πιο χαριτωμένο και πρωτότυπο.Οφέλη για την υγεία

Πολλές δημοσιεύσεις αναφέρουν πως τα spinners μπορούν να θεωρηθούν ιδιαίτερα ευεργετικά για τους ενήλικες, αφού παρέχουν κάποιου είδους αγχολυτική δράση. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ίσως το γεγονός πως τα spinners μπορούν να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για τα παιδιά αλλά και τα άτομα με ADHD, HDD, αυτισμό ή άγχος. Και όχι μόνο αυτό! Σε μερικές περιπτώσεις, έχει παρατηρηθεί πως τα spinners μπορούν να λειτουργήσουν ως "ανακουφιστές άγχους" και να βοηθήσουν τα παιδιά να παραμένουν περισσότερο συγκεντρωμένα στο σχολείο.Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διάμετρος: 7.5cm
  • Bάρος: 60gr
  • Χρόνος αυτόματης περιστροφής: 2-4 λεπτά
  • Υλικό κατασκευής: μεταλλικό, Μεταλλικά Ρουλεμάν
  • Μεταλλικό και Bαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή
  • Κατάλληλο για παιδιά από 4 ετών και άνω.
  • Διαθέσιμα χρώματα Μπλέ-Κόκκινο-Ρόζ 

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

COOL GADGETS

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις