ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 210-2723237 | ΔΕΥΤ.-ΠΑΡ. 10:00-15:00 και 17:30-20:00 | ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-15:00

Πολιτική Επιστροφών Παραγγελιών

Λόγοι επιστροφής:

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε για τις εξής περιπτώσεις:

  1. Σε περίπτωση που σας αποστείλουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ προϊόν από αυτό που παραγγέλλατε.
  2. ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΤΕ για την αγορά σας και δεν έχετε αποσφραγίσει το προιόν. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
  3. Διαδικασία D.O.A. (dead on arrival) . Προβληματικό είδος στις πρώτες μέρες απόκτησης του και σύμφωνα με τις καλύψεις πολιτικής D.O.A. του εκάστοτε κατασκευαστή.

Όροι επιστροφής:

  1. Σε κάθε περίπτωση μαζί με το προϊόν χρειάζεται η προσκόμιση της απόδειξης ή τιμολόγιου αγοράς.
  2. Σε περίπτωση που σας αποστείλουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ προϊόν από αυτό που παραγγέλλατε. τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εμάς. Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος/είδη και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους να πιστωθείτε το καταβληθέν ποσό εφόσον το έχετε προ εξοφλήσει. Το αρχικό προϊόν θα πρέπει να έχει διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουνε δείγματα παραβίασης της ταινίας ασφαλείας - γνησιότητας ή χρήσης του προϊόντος.
  3. ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΤΕ για την αγορά σας και δεν έχετε αποσφραγίσει το προϊόν; τότε μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου με την προϋπόθεση το είδος να διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουνε δείγματα παραβίασης της ταινίας ασφαλείας - γνησιότητας ή χρήσης του προϊόντος . Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει παραποιηθεί η εξωτερική/εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία. Επίσης δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε είδη που κατασκευάζονται ή παραδίδονται από τους κατασκευαστές που αντιπροσωπεύουμε , κατόπιν δική σας ειδικής παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εσάς. Η πίστωση του είδους εκτελείται άμεσα από την στιγμή που πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.
  4. Στην περίπτωση κατασκευαστικού λάθους από τις πρώτες μέρες κιόλας χρήσης τους (D.O.A. - Dead on arrival) και εφόσον το καλύπτει η πολιτική Doa του εκάστοτε κατασκευαστή , μπορείτε να επιστρέψετε το προβληματικό είδος στην έδρα μας με δικά σας μεταφορικά έξοδα . Εφόσον διαπιστωθεί ότι όντως το προϊόν σας καλύπτεται από την πολιτική του Doa , σας αποστέλλουμε με δικά μας μεταφορικά έξοδα νέο προϊόν πάντα με συνεχή ενημέρωση σας από το τεχνικό μας τμήμα. Παρακαλείσθε και πάλι σε αυτή την περίπτωση να αποστέλλετε τα είδη με την αρχική τους συσκευασία ώστε να σας επιστρέφονται κατά την αντικατάσταση τους πάλι όπως τα παραλάβατε αρχικά.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Τα προϊόντα μας καλύπτονται από την εγγύηση που παρέχει ο εκάστοτε κατασκευαστής ή την εγγύηση που παρέχει η εταιρεία μας. Στην ιστοσελίδα μας για κάθε προϊόν, στα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορείτε να βρείτε την χρονική ισχύ της εγγύησης. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν αναγράφετε η εγγύηση μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά από εμάς.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή δυσλειτουργίας , είναι αναγκαία η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς είτε σε εμάς είτε στον κατασκευαστή όπου καλύπτει απευθείας ο ίδιος το είδος/η.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: