Υπάρχουν 43 προιόντα.
Ανά σελίδα
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ DS GAMES
Pokemon Soulsilver &...

Έρχεται η Pokemon SoulSilver version, η επανέκδοση του επικού PokemonSilver version που 9 χρόνια πριν είχε αφήσει το στίγμα του στουςοπαδούς των Pokemon. Το νέο παιχνίδι, που έρχεται αποκλειστικά για τοNintendo DS και Nintendo DSi, σας μεταφέρει στην θρυλική Johto, η οποίαδεν ήταν διαθέσιμη σε κανένα άλλο παιχνίδι Pokemon μετά τις PokemonGold / Silver.

40,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ DS GAMES
Pokemon Heartgold &...

Έρχεται η Pokemon HeartGold version, η επανέκδοση του επικού PokemonGold version που 9 χρόνια πριν είχε αφήσει το στίγμα του στους οπαδούςτων Pokemon.

40,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ DS GAMES
Pokemon White Version (DS)

Νέα μυθικά Pokemon, νέοι ήρωες, μια εκπληκτική νέα περιοχή, καθώς καινέοι τρόποι για περισσότερη διασκέδαση και επικοινωνία είναι λίγα απότα καινοτόμα και συναρπαστικά στοιχεία του gameplay και προσφέρονταιαπό τις δύο νέες εκδόσεις Pokemon Black Version καιPokemon WhiteVersion.

35,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ DS GAMES
Pokemon Black Version DS...

Νέα μυθικά Pokemon, νέοι ήρωες, μια εκπληκτική νέα περιοχή, καθώς καινέοι τρόποι για περισσότερη διασκέδαση και επικοινωνία είναι λίγα απότα καινοτόμα και συναρπαστικά στοιχεία του gameplay και προσφέρονταιαπό τις δύο νέες εκδόσεις Pokemon Black Versionκαι Pokemon WhiteVersion.

15,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ DS GAMES
SPORE Creatures DS GAMES...

Το Spore στην ουσία είναι ένα παιχνίδι ελεγχόμενης εξέλιξης όπου ο παίχτης παίζει κυρίως τον ρόλο των μεταλλάξεων, και δευτερευόντως σε μορφή metagames την ελεύθερη βούληση του οργανισμού που ελέγχει.

10,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ DS GAMES
STEEL HORIZON DS GAMES

Πάρτε στα χέρια σας τον πλήρη έλεγχο ολόκληρων ναυτικών στόλων σε  μία σειρά από αποστολές φανταστικού σεναρίου μέσα σε πραγματικές μάχες του  Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Οι παίκτες παίρνουν μέρος τόσο σε μάχες πραγματικού χρόνου όσο  και σε turn-based μάχες αναλαμβάνοντας την χρήση των όπλων ή την δημιουργία του  πλάνου μάχης αντίστοιχα.

40,00 €
'Αμεσα Διαθέσιμο

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις