Υπάρχουν 6 προιόντα.
ΚΟΝΣΟΛΕΣ PSP
Console Sega Master System...

Η φορητή κονσόλα Sega Master System Arcade Gamer έχει εγκατεστημένα 30 8-bit παιχνίδια.

50,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
ΚΟΝΣΟΛΕΣ PSP
Sony PSP Slim 2001 Silver...

Το επόμενο επίπεδο φορητής ψυχαγωγίας είναι εδώ! Ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, μουσικής και ταινιών, όπου και αν βρίσκεστε. Συνδεθείτε ασύρματα με άλλους παίχτες και βιώστε την εμπειρία του multiplayer. 

60,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΚΟΝΣΟΛΕΣ PSP
Κονσόλα Sony PSVita...

Η αναβαθμισμένη φορητή κονσόλα της Sony είναι πλέον γεγονός. Το PS Vitaαποτελεί μία πλήρη φορητή παιχνιδοκονσόλα που θα εντυπωσιάσει και τουςπιο απαιτητικούς χρήστες. Με εντυπωσιακή οθόνη αφής 5 ιντσών ικανή ναπροβάλλει 16 εκατομμύρια χρώματα, πανίσχυρο 4-πύρηνο επεξεργαστή ARMCortex A9 και κάρτα γραφικών SGX543MP4+ για απαράμιλλη ποιότηταχρωμάτων σε...

100,00 €
Κατόπιν παραγγελίας - 2 ημέρες
ΚΟΝΣΟΛΕΣ PSP
Κονσόλα Sony PSP 3004 Pink...

Nέα συλλεκτική συσκευασία PSP σε τυρκουάζ χρώμα.Το PSP 3000 έρχεται εφοδιασμένο με LCD οθόνη υψηλής αντίθεσης καιενσωματωμένο μικρόφωνο και σας επιτρέπει την αναπαραγωγή παιχνιδιών,μουσικής και ταινιών μέσω UMD, καθώς και λειτουργίες ασύρματηςεπικοινωνίας.Επιπλέον, περιλαμβάνει σύνδεση Video Out που σας δίνει τη δυνατότηταπροβολής ταινιών, φωτογραφιών και...

145,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΚΟΝΣΟΛΕΣ PSP
Μεταχειρισμένη Κονσόλα Sony...

Το επόμενο επίπεδο φορητής ψυχαγωγίας είναι εδώ! Ατελείωτες ώρεςπαιχνιδιού, μουσικής και ταινιών, όπου και αν βρίσκεστε. Συνδεθείτεασύρματα με άλλους παίχτες και βιώστε την εμπειρία του multiplayer.Δείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, ακούστε τα τραγούδια τηςαρεσκείας σας και απολαύστε.

60,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΚΟΝΣΟΛΕΣ PSP
Κονσόλα Sony PSP E1000 -...

Βάλτε φωτιά στα παιχνίδια σας με τη Game console Sony PSP-E1000, τηνκορυφαία φορητή συσκευή που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε υπέροχουςτίτλους όπου κι αν βρίσκεστε.

125,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις