Κατάλογος προϊόντων ανά κατασκευαστή SEAGATE

Ανά σελίδα
Σκληρός Δίσκος SEAGATE...

Οι SATA δίσκοι της Seagate διακρίνονται για την αθόρυβη λειτουργία τους και τις υψηλές ταχύτητες διαμεταγωγής που επιτυγχάνουν . 

30,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
SEAGATE SSHD Laptop Thin...

Οι δίσκοι Seagate ® Laptop Thin SSHDs συγχωνεύουν την αστραπιαία ταχύτητα των SSD με την υψηλή χωρητικότητα του σκληρού δίσκου.

80,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
SEAGATE HDD Momentus Thin...

Αναβάθμισε τις δυνατότητες του Laptop σου με το σκληρό δίσκο Seagate Momentus 7mm 2,5". 

50,00 €
Κατόπιν παραγγελίας - 2 ημέρες
SEAGATE HDD Barracuda LP...

Ο Barracuda LP της Seagate, προσφέρει χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση αλλά και χαμηλή στάθμη θορύβου, εξαιτίας της χαμηλής λειτουργίας στροφών στις 5900 ανά λεπτό, σε αντίθεση με τους συνηθισμένους δίσκους για επιτραπέζιο υπολογιστή στις 7200.

129,00 €
Κατόπιν παραγγελίας - 2 ημέρες
SEAGATE HDD Barracuda...

Με πλήρη χαρακτηριστικά απο την σειρά Barracuda, ο 1ΤΒ στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι εξοπλισμένος με 64ΜΒ μνήμης cache για καλύτερες επιδόσεις, σε συνδυασμό με το SATA III πρωτόκολλο ως σύνδεση αλλά και με την αξιοπιστία της Seagate και την παράδοση της σειράς Barracuda. Πρόκειται για έναν απο τους πιο δημοφιλείς δίσκους, διότι συνδυάζει την...

60,00 €
Κατόπιν παραγγελίας - 2 ημέρες
SEAGATE HDD Barracuda 7200...

Η κλασσική πλέον σειρά Barracuda, αναβαθμίστηκε.Πλέον, το πρωτόκολλο SATA III είναι το χαρακτηριστικό που έχουν και οι πιο γνωστοί δίσκοι της Seagate. Με χωρητικότητα 500GB και μνήμη cache στα 32MB και με στροφές ανά λεπτό τις 7200, ο Barracuda 500GB είναι μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις αλλά και δημοφιλής επιλογή.                 

55,00 €
Κατόπιν παραγγελίας - 2 ημέρες
Seagate Expansion Portable...

Εξωτερικός σκληρός δίσκος Expansion της Seagate, με χωρητικότητα 1TB και θύρα Usb 3.0, για υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

62,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
Seagate 500GB Laptop Thin...

Η Seagate παρουσιάζει τη σειρά σκληρών δίσκων 'Thin HDD' για να αυξήσετε τις δυνατότητες αποθήκευσης του φορητού σας υπολογιστή και όχι μόνο.  

50,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας

Κατηγορίες