Κατάλογος προϊόντων ανά κατασκευαστή MICROSOFT

Ανά σελίδα
Μεταχειρισμένη Used Second...

Μεταχειρισμένη κονσόλα ΧΒΟΧ 360 arcade. Έχει περάσει όλους τους ελέγχους του και συνοδεύεται με εγγύηση καλής λειτουργίας .

95,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
Καλώδιο Εικόνας για XBOX...

Kαλώδιο εικόνας Composite . Απαραίτητο για όλες τις κονσόλες. Με εξόδους Composite - AV. Είναι σε οικονομική συσκευασία σε σακουλάκι.(original Microsoft)

12,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
XBOX360 KINECT SENSOR &...

Το "Kinect" είναι ένας νέος τρόπος να παίζεις - εσύ είσαι το χειριστήριο! Απλά στέκεστε μπροστά στον αισθητήρα του Kinect και αυτό σας «βλέπει» όταν κινείστε, και «ακούει» την φωνή σας.                 

60,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
Xbox One Wireless...

Βιώστε πρωτόγνωρη δράση με το ασύρματο χειριστήριο για Xbox One. Επιπλέον, παίξτε ατελείωτα χωρίς περιορισμούς με το πακέτο Playand Charge με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία φορτίζει ενώ παίζετε ή και μετά, ακόμα και όταν η κονσόλα είναι σε κατάσταση αναμονής.

72,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
XBOX ONE Official...

Ζήσε την εμπειρία παίζοντας με το συλλεκτικό xbox controller του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ! 

68,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
Xbox One Chat Headset...

Συνομίλησε με τους φίλους σας, ενώ παίζετε, με κρυστάλλινο ψηφιακό ήχο. Το νέο Xbox One Chat Headset είναι ελαφρύ και άνετο και συνδέεται στο ασύρματο χειριστήριο Xbox One.

22,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
XBOX LIVE GOLD - 3 MONTHS...

Ένας κόσμος διασκέδασης σάς περιμένει με την 3μηνη Gold Συνδρομή XboxLIVE. Παίξτε με ευκολία online παιχνίδια με φίλους απ' όλο τον κόσμο. Με τοVideo Kinect συνομιλήστε με φίλους μέσω της τηλεόρασής σας. Επιπλέον,δοκιμάστε παιχνίδια πριν αυτά κυκλοφορήσουν κι απολαύστε ειδικέςεκπτώσεις. Η 3μηνη Gold Συνδρομή Xbox LIVE σας

20,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
Xbox 360 Play and Charge...

Φόρτισε το χειριστήριο ενώ παίζεις, για να μην διακόψει τίποτα την διασκέδασή σου

20,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
Xbox 360 Controller...

Το εξαιρετικό αυτό χειριστήριο διατίθεται σε μαύρο χρώμα, συνδέεται εύκολα μέσω θύρας USB και στον υπολογιστή σας και είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μια ενιαία εμπειρία ψυχαγωγίας και στα δύο συστήματα, για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση.

30,00 €
'Αμεσα Διαθέσιμο

Κατηγορίες