Υπάρχουν 13 προιόντα.
Ανά σελίδα
ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ-SCANNER
Canon PIXMA TS5053 Grey-Γκρί

Παρουσιάζουμε τη σειρά Pixma TS5053. Το πιο πρόσφατο μοντέλο οικονομικής οικιακής έγχρωμης εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης.

90,00 €
Άμεσα Διαθέσιμο
ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ-SCANNER
ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ CANON PIXMA...

Πολυμηχάνημα inkjet 5 μελανιών με σύνδεση wi-fi και δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης.

85,00 €
Κατόπιν παραγγελίας - 2 ημέρες
ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ-SCANNER
CANON PIXMA TS5050 INKJET...

Εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης με τη βελτιωμένη τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης της Σειράς PIXMA TS5050. Το σύστημα 5 ανεξάρτητων μελανιών, βελτιώνει τη σκίαση, μειώνει τις κηλίδες και εκτυπώνει φωτογραφίες με πλούσια χρώματα και έγγραφα με καθαρό κείμενο.

60,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ-SCANNER
Brother HL-1110 Μονόχρωμος...

εκτυπωτής laser για γρήγορες εκτυπώσεις με μικρό κόστος μελανιού.

70,00 €
Κατόπιν παραγγελίας - 2 ημέρες
ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ-SCANNER
EPSON Printer AcuLaser...

Απολαύστε αξιόπιστες επαγγελματικές εκτυπώσεις με αυτόν τον οικονομικό έγχρωμο εκτυπωτή λέιζερ.Ο AcuLaser C1700 LED  είναι ένας γρήγορος, διαισθητικός έγχρωμος εκτυπωτής λέιζερ μικρών διαστάσεων και διαθέτει μεγάλη ευελιξία και ευκολία στη διαχείριση. Το μικρό εμβαδόν σημαίνει ότι χωράει άνετα πάνω στο γραφείο σας και με το χαμηλό κόστος λειτουργίας...

78,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ-SCANNER
EPSON Printer M1400 LED...

Γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης με ανάλυση 1200x1200  Ο Aculaser M1400 της Epson είναι ένας μικρού μεγέθους laser μονόχρωμος εκτυπωτής, που θα προσαρμοστεί με άνεση σε κάθε χώρο στο σπίτι ή το γραφείο.

65,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ-SCANNER
EPSON Printer Stylus S22...

Ο οικιακός εκτυπωτής που παράγει πάντοτε εξαιρετικά έγγραφα καιφωτογραφίες εργαστηριακής ποιότητας, είτε εκτυπώνετε έγγραφα για τη δουλειά ή για το σχολείο. Εξαιρετικός, χωρίς κρυφές χρεώσεις - μόνο καταπληκτικά αποτελέσματα. Επιπλέον, με τις μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης εξοικονομείτε χρήματα, αφού αντικαθιστάτε μόνο το χρώμα που χρησιμοποιείτε.Εκπληκτικά...

38,00 €
Κατόπιν παραγγελίας

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις