Υπάρχουν 10 προιόντα.
ΚΑΡΤΕΣ USB/PCI TV
Κάρτα ήχου USB 7,1 Steel...

Το Virtual προσαρμογέας ήχου 7.1 καναλιών USB είναι ένα ιδιαίτερα ευέλικτο interface ήχου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε Desktop ή συστήματα Notebook

8,00 €
'Αμεσα Διαθέσιμο
ΚΑΡΤΕΣ USB/PCI TV
Κάρτα ήχου LogiLink USB...

USB κάρτα ήχου LOGILINK UA0053 παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να συνδέσετε τα ηχεία του υπολογιστή σας, μικρόφωνο, ακουστικά ή IP-τηλέφωνο.χωρίς εγκατάσταση drivers plug and play.

12,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
ΚΑΡΤΕΣ USB/PCI TV
USB Mini Digital...

Mini DVB-T δέκτης με USB 2.0 που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε όλα τα κανάλια Freeview HD για το PC / φορητό υπολογιστή σας

25,00 €
Σε απόθεμα
ΚΑΡΤΕΣ USB/PCI TV
Crypto ReDi PC 150 USB...

  Το ReDi PC 150 είναι μια μικρή και κομψή ψηφιακή συσκευή που σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε και να εγγράφετε επίγεια ψηφιακά τηλεοπτικά προγράμματα στον υπολογιστή σας.

25,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΚΑΡΤΕΣ USB/PCI TV
Media-Tech MT4167 MICRO...

Παρακολουθήστε και εγγράψτε ψηφιακή επίγεια (Mpeg4) στον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σας! Πλήρως συμβατός με τα παλιότερα αλλά και τα νέα ψηφιακά κανάλια της DIGEA σε υψηλή ανάλυση και κρυστάλλινη εικόνα.Δυνατότητα προγραμματισμένης εγγραφής και στιγμιαίας φωτογράφισης της εικόνας. Υποστηρίζει τον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος (EPG) και Teletext.

22,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΚΑΡΤΕΣ USB/PCI TV
OMEGA HDTV TUNER T900 DVB-T...

Υψηλής ποιότητας εξωτερικός δέκτης τηλεόρασης DVB-Tπου συνδέεται στη θύρα USB σας και παρέχει εύκολη πρόσβαση σε μια σύγχρονη ψηφιακή τηλεόραση.

22,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΚΑΡΤΕΣ USB/PCI TV
Media-Tech ΜΤ4161 NANO...

Παρακολουθήστε και εγγράψτε ψηφιακή επίγεια (DVB-T) (Mpeg 2 και Mpeg4)στον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σας! Πλήρως συμβατός με τα παλιότερααλλά και τα νέα ψηφιακά κανάλια της DIGEA σε υψηλή ανάλυση καικρυστάλλινη εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετετηλεόραση όπου και αν βρίσκεστε.

26,83 €
Κατόπιν παραγγελίας

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις