Υπάρχουν 5 προιόντα.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΗΧΟΥ-ΕΙΚΟΝΑΣ...
HDMI Adapter 3 in 1 Out...

Αυτόματος διακόπτης HDMI είναι  plug-and-play, ό, τι ψάχνετε σε έναν διακόπτη HDMI. Εύκολη εναλλαγή μεταξύ τριών HDMI πηγές, όπως DVD players, κονσόλες παιχνιδιών, και πολλά άλλα. Όταν μία συσκευή είναι απενεργοποιημένη, η λειτουργία εναλλαγής θα επιλέξει αυτόματα την επόμενη συσκευή, ή μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα με το κουμπί.

17,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΗΧΟΥ-ΕΙΚΟΝΑΣ...
Καταγραφικό USB 2.0 Video...

USB συσκευή εγγραφής βίντεο 2.0 που σας επιτρέπει να εισαγάγετε στον υπολογιστή σας τα αγαπημένα σας βίντεο από οποιαδήποτε συσκευή βίντεο με RCA (Video, Audio),και να τα επεξεργαστείτε.

30,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΗΧΟΥ-ΕΙΚΟΝΑΣ...
FTT14-018 HDMI 1.4 19PIN 3...

ΔΙΑΚΛΑΔΩΤΗΣ HDMI 1.4 19pin ΜΕ 3 ΕΙΣΟΔΟΥΣ HDMI ΘΥΛΗΚΟΣ ΣΕ 1 ΕΞΟΔΟ HDMI ΑΡΣΕΝΙΚΟ FULL HD ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΙΣΟΔΟΥΣ.

18,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΗΧΟΥ-ΕΙΚΟΝΑΣ...
USB Audio & Video Grabber...

Ψηφιοποιήστε τα δεδομένα σας γρήγορα και εύκολα. Αφού συνδέσετε τον υπολογιστή μέσω της διασύνδεσης USB 2.0, μπορείτε να συνδέσετε συσκευές αναπαραγωγής CD, DVD player, VCR, DV, V8 ή άλλες συσκευές AV με S-video ή S-VHS.

30,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΗΧΟΥ-ΕΙΚΟΝΑΣ...
Talismoon HDMI AUTO SWITCH...

Ο αυτόματος επιλογέας HDMI Talismoon διαθέτει 3 υποδοχές εισόδους HDMI και μια HDMI έξοδο. Υποστηρίζει ανάλυση μεγαλύτερη από 1080p Full HD. Είναι συμβατό με HDMI 1.3 και δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία. Τα κάνει όλα μόνο του και με διαστάσεις που πραγματικά το κάνουν αόρατο δεν χρειάζεται πια να κάνετε αλλαγές σε καλώδια και συσκευές.

25,00 €
'Αμεσα διαθέσιμο

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις