Υπάρχουν 9 προιόντα.
ΑΞΕΣΟΥΑΡ-TABLET
Digital TV Receiver for...

Συσκευή που μετατρέπει οποιαδήποτε συσκευή Android σε τηλεοπτικό δέκτη, χωρίς να απαιτείται internet.

35,00 €
Άμεσα Διαθέσιμο
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ MPEG-4
TV STAR Αποκωδικοποιητής...

Ένας μικρός και κομψός δέκτης για να παρακολουθείτε επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην αναλογική συσκευή που ήδη έχετε. Με την χρήση των λειτουργιών PVR και Time Shift δεν θα χάσετε ποτέ ξανά κάποια αγαπημένη σας Ταινία ή Αθλητικά γεγονότα.

25,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ MPEG-4
Crypto ReDi 211D - DVB-T...

To ReDi 211D είναι ένας HD δέκτης με HDMI για υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο, λειτουργίες PVR και Time Shift και Media Player με υποστήριξη Dolby για να αναπαράγετε τις αγαπημένες σας ταινίες, μουσική και φωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένα σε ένα εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο.

30,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ MPEG-4
Crypto DVB-T Receiver ReDi...

HD δέκτης με HDMI για υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο, λειτουργίες PVR και Time Shift και Media Player για να αναπαράγετε τις αγαπημένες σας ταινίες, μουσική και φωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένα σε ένα εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο.

29,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ MPEG-4
DVB-T MPEG-4 HD Multimedia...

Ο οικονομικότερος Full High Definition αποκωδικοποιητής, SABER SB-1014, για υψηλής ανάλυσης εικόνα MPEG4 (1080p), με δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων και προγραμματισμό εγγραφής. Επιπλέον είναι και Media Player για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες που έχετε σε USB Flash ή εξωτερικό σκληρό δίσκο, όπως και να προβάλετε τις...

40,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ MPEG-4
Ψηφιακός επίγειος δέκτης...

Υποδεχθείτε την νέα ψηφιακή πλατφόρμα στην τηλεόραση και απολαύστε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές με άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου. Ο ψηφιακός δέκτης MAX T110 HD MPEG4/AVC/H.264 HDMI υποστηρίζει όλα τα νέα ψηφιακά κανάλια της DIGEA (MPEG4) και της NET (MPEG2).

40,00 €
Κατόπιν παραγγελίας - 2 ημέρες
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ MPEG-4
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ-ΕΠΙΓΕΙΟΣ...

Μία από τις πιο εξειδικευμένες, μινιμαλιστικές και προσιτές λύσεις γιατη λήψη της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης έχουμε να σας παρουσιάσουμε:Τον νέο δέκτη της Opticum, HDT50!

30,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις