Νέο

Αξιόπιστο και ιδιαίτερα αποδοτικό τροφοδοτικό. Παρέχει στο σύστημα την απαιτούμενη ισχύ με ασφάλεια και σταθερότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

S155773

58,00 €

'Αμεσα Διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Η ισχύς έρχεται σε πολλαπλά επίπεδα . Σας παρέχει ισχύ στο απαιτούμενο επίπεδο τάσης για να λειτουργούν σωστά τα επιμέρους εξαρτήματα. Η διαδικασία μετατροπής της ισχύος  σε πολλαπλά επίπεδα τάσης ς απαιτεί ειδικά εξαρτήματα για την ολοκλήρωσή της γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Η τεχνολογία DC-to-DC + LLC του MWE Bronze δημιουργήθηκε για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η διάταξη κυκλώματος Dual Forward έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει την ισχύ 12V σε επίπεδα 3V και 5V με ελάχιστο θόρυβο, αποδοτικότητα 80 PLUS Bronze και μειωμένο κίνδυνο για το συνδεδεμένο υλικό σας.
Οι πολλές διεργασίες που απαιτούνται από μια μονάδα τροφοδοσίας για την άμεση λήψη ρεύματος από την παροχή ή άλλη σταθερή πηγή ισχύος, τη μετατροπή της στη σωστή τιμή που απαιτείται από τα συνδεδεμένα εξαρτήματα και, στη συνέχεια, η διανομή αυτής της ισχύος στα εν λόγω εξαρτήματα μπορεί να είναι γεμάτη κινδύνους. . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό ένα PSU να έχει τις σωστές προστασίες και κανονισμούς ώστε να διασφαλίσει ότι αυτή η διαδικασία λειτουργεί σωστά.
Η MWE Bronze Active Power Factor Correction χρησιμοποιεί ένα εξειδικευμένο κύκλωμα για τη διόρθωση του συντελεστή ισχύος, οδηγώντας σε μειωμένες συνολικές  harmonics, διορθωμένη τάση εισόδου AC και αυξημένη συνολική απόδοση.
Το να διατηρείτε τα εξαρτήματά σας δροσερά χωρίς θόρυβο εξακολουθεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για όλες τις τεχνολογίες ψύξης με βάση τον ανεμιστήρα. Το MWE Bronze αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα με έναν ανεμιστήρα HDB 120 mm. Το υδροδυναμικό ρουλεμάν ανεμιστήρα δημιουργεί λιγότερη τριβή, καθιστώντας το ιδανικό για λειτουργίες χαμηλών στροφών Αυτή η τεχνολογία διατηρεί τον ανεμιστήρα να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, διατηρώντας το επίπεδο θορύβου κάτω και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του PSU.
Για πολλούς κατασκευαστές υπολογιστών με γνώμονα την αισθητική, η καλωδίωση μπορεί να είναι από τα πιο ενοχλητικά μέρη της συναρμολόγησης ενός υπολογιστή. Το MWE Bronze χρησιμοποιεί επίπεδα και εύκαμπτα μαύρα καλώδια για να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα. Αυτά τα καλώδια είναι πιο διακριτά και ευέλικτα, καθιστώντας ευκολότερη την εφαρμογή τους στο σύστημά σας, ενώ καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη διατήρηση της ροής του αέρα.
ΜέγεθοςATX
Ισχύς (Watt)600W
Energy Efficiency80+ Bronze
Τάση100-240V
ΤύποςActive PFC
Υποδοχές ΕξόδουMAIN CONNECTOR (24PIN)
Σύστημα ΨύξηςΑερόψυξη-ανεμιστήρας
ProtectionsOVP/ OPP/ SCP/ UVP/ OTP
ModularNon-Modular
ΔιαστάσειςΣυσκευασίας: 26cm x 19cm x 11cm
ExtrasΠιστοποιήσεις: CCC/ CE/ TUV-RH/ RCM/ EAC/ cTUVus/ FCC/ BSMI/ KC/ CB
Εγγύηση5 έτη30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ PC-UPS

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις