Νέο

Ασύρματο και επεκτάσιμο Sensor Set με αισθητήρες κίνησης, Hub και Wireless Switch, για να αναβαθμίσεις την ασφάλεια του χώρου σου Το ασύρματο Mi Smart Sensor Set σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζεις, να ελέγχεις, να αυτοματοποιείς και να επιβλέπεις το σπίτι σου!

Περισσότερες λεπτομέρειες

155949

95,00 €

'Αμεσα Διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

ΛειτουργίεςAutomation Home sensor set
Εξαρτήματα :Mi Control Hub x1, Mi Motion Sensor x 2, Mi Window & Door Sensor x2, Mi Wireless Switch x1
Βασικά Χαρακτηριστικά :Προστασία για το σπίτι! Το σετ περιλαμβάνει 2 αισθητήρες κίνησης, 2 αισθητήρες παραθύρου και πόρτας και 1 ασύρματο διακόπτη Hub control
Επιπλέον χαρακτηριστικάΕνεργοποίηση φωτισμού με τον ανιχνευτή κίνησης
Λοιπά Χαρακτηριστικά :Ειδοποιήσεις συναγερμού, Λειτουρεγία ως κουδούνι και ξυπνητήρι
Εγγύηση2 έτη Ελληνική Αντιπροσωπείας

Mi Smart Home Sensor Set

Το έξυπνο σετ αισθητήρων της Xiaomi τοποθετείται εύκολα στον χώρο σας και μπορεί να διασυνδέει και να ελέγχει άλλες έξυπνες συσκευές στο οικοσύστημα της Xiaomi, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Mi Home. Είναι ιδανικό για την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση νυχτερινού φωτισμού κατά την ανίχνευση κίνησης, για ειδοποιήσεις συναγερμού, αλλά και ως κουδούνι και ξυπνητήρι.

Το Mi Smart Home Sensor Set αποτελείται από έναν κόμβο ελέγχου (Mi Control Hub) και λειτουργεί με δυο αισθητήρες κίνησης (Mi Motion Sensor), δυο αισθητήρες παραθύρου και πόρτας (Mi Window Door Sensor) και έναν ασύρματο διακόπτη (Mi Wireless Switch).
Mi Control Hub

To Mi Control Hub είναι το κέντρο ελέγχου για το Mi Smart Home Sensor Set, μέσω του οποίου αλληλοσυνδέεται και αλληλεπιδρά ο καθένας ξεχωριστά διακόπτης και αισθητήρας.
Mi Motion Sensor

Κάνοντας χρήση του ανιχνευτή υπερύθρων, το Mi Motion Sensor ανιχνεύει την κίνηση ανθρώπων ή κατοικίδιων ζώων και ενεργοποιεί αυτόματα τον νυχτερινό φωτισμό κατά την επιστροφή στο σπίτι, απενεργοποιώντας τον όταν φεύγεις από αυτό.
Mi Window and Door Sensor

Το Mi Window and Door Sensor ανιχνεύει την κατάσταση των θυρών και των παραθύρων μέσω της απόστασης μεταξύ της μονάδας του αισθητήρα και του μαγνήτη.
Mi Wireless Switch

Το Mi Wireless Switch προσαρμόζεται στις ανάγκες σου παρέχοντας μία ευρεία γκάμα λειτουργιών. Από την ενεργοποίηση της λειτουργίας συναγερμού μέχρι το να σβήσεις τη Mi Led Smart Bulb που ξέχασες ανοιχτή.12 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις