Νέο Forspoken PS5 Game

Νέο

S157169

67,00 €

'Αμεσα Διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Το Forspoken είναι ένα παιχνίδι δράσης RPG που ακολουθεί το ταξίδι της Frey, μιας νεαρής Νεοϋορκέζας που μεταφέρεται στο πανέμορφο, αλλά και αμείλικτο κόσμο της Athia. Αναζητώντας τον δρόμο της επιστροφής, η Frey πρέπει να χρησιμοποιήσει τις νεοαποκτηθείσες μαγικές της ικανότητες για να διασχίσει τεράστια τοπία, να αντιμετωπίσει τερατώδη πλάσματα και να κατατροπώσει παντοδύναμες μητριάρχισσες, γνωστές και ως Tantas.

Το Forspoken σχεδιάστηκε ώστε να αξιοποιεί την πλήρη ισχύ του υλικού του PlayStation 5, με τη φιλοσοφία της Luminous Productions (Final Fantasy XV) να δημιουργεί πρωτόγνωρες εμπειρίες gaming που συνδυάζουν τελευταία τεχνολογία με δημιουργικότητα.

Ζήστε τη συναρπαστική ιστορία της Frey Holland καθώς ανακαλύπτει ποια είναι η θέση της στον κόσμο.

Ένας πανέμορφος, μα σκληρός κόσμος
Εξερευνήστε τις τεράστιες περιοχές της Athia, έναν εντυπωσιακό τόπο με μοναδικά τοπία και απόκοσμα πλάσματα που ζωντανεύουν χάρη σε απίστευτα γραφικά και τεχνολογία αιχμής.


Τροποποιήσιμο οπλοστάσιο με ξόρκια
Βάλτε τα με διεστραμμένα τέρατα σε μάχες με μαγεία και πολλούς τύπους παντοδύναμων ικανοτήτων που ταιριάζουν σε ποικίλους τρόπους παιχνιδιού – από γρήγορους και συναρπαστικούς μέχρι στρατηγικούς και μεθοδικούς.


Ενστικτώδες παρκούρ με στοιχεία μαγείας
Αναρριχηθείτε σε τοίχους, πετάξτε πάνω από φαράγγια, πηδήξτε από ύψη που προκαλούν ζάλη και διασχίστε γρήγορα τεράστια τοπία. Οι μοναδικές ικανότητες της Frey της επιτρέπουν να διασχίζει ομαλά και με ευκολία τον ανοιχτό κόσμο.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PS5

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις