Νέο Vampire: The Masquerade - Swansong PS5 Game

Μεταχειρισμένο

Vampire: The Masquerade - Swansong PS5 Game Used-Μεταχειρισμένο

Περισσότερες λεπτομέρειες

S156666

29,00 €

'Αμεσα Διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Ένα ανατριχιαστικό θρίλερ
Πρέπει να ξεκινήσετε το δικό σας αγώνα χωρίς να το καταλάβει κανείς για να προστατεύσετε την αίρεση σας σε μια ξέφρενη περιπέτεια καθώς η πόλη της Βοστώνης βυθίζεται στο χάος.

Παίξτε με 3 μοναδικούς βρυκόλακες
Παίξτε με 3 βαμπίρ, το καθένα άνω των εκατό ετών. Οι αλληλένδετες μοίρες τους, οι διαφορετικές απόψεις τους και οι μοναδικές τους ικανότητες να διαχωρίζουν την αλήθεια από το ψέμα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση στο ποιο βαμπιρ να διαλέξετε. Κάθε χαρακτήρας έχει τους δικούς του κλάδους βαμπίρ που μπορούν να αναβαθμιστούν ώστε να ταιριάζουν στην προσέγγιση που προτιμάτε. Θα διαλέξετε, εκφοβισμό, αποπλάνηση ή μυστικότητα; Είναι δική σας απόφαση, με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να κρατήσετε μακριά την πείνα σας για αίμα.

Gameplay με συνέπειες
Με μοναδική προσέγγιση στο παιχνίδι, το Swansong δίνει έμφαση στη συνέπεια. Αναλύστε προσεκτικά κάθε κατάσταση, τις επιλογές που κάνετε κατά τη διάρκεια της έρευνας τις κοινωνικές σας αλληλεπιδράσεις με διάφορους χαρακτήρες που μπορεί να έχουν μόνιμο αντίκτυπο στη μοίρα της ζωής των ηρώων σας αλλά και στη μοίρα της Καμαρίλας της Βοστώνης.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PS5

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις