Νέο Nickelodeon: All Star Brawl PS5 Game

Νέο

Nickelodeon: All Star Brawl PS5 Game

Περισσότερες λεπτομέρειες

S156080

41,60 €

'Αμεσα Διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Οι αγαπημένοι σας ήρωες από το Nickelodeon σε μοναδικές platform μάχες! 
Μέσα από ένα μεγάλο κάστ από το σύμπαν του Nickelodeon, που περιλαμβάνει και τους αγαπημένους SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Danny Phantom, Aaahh !!! Real Monsters, The Wild Thornberrys, Hey Arnold !, Rugrats και πολλους ακόμα θα πρέπει να επιλέξετε τον ήρωα που θα σας οδηγήσει στην απόλυτη κυριαρχία. 
Με μοναδικά κινούμενα σετ για τους αγώνες και κινήσεις εμπνευσμένες από την προσωπικότητά του κάθε χαρακτήρα που έχει το δικό του μοναδικό στυλ παιχνιδιού θα απολαύσετε ατελείωτη δράση με το νέο παιχνίδι των ηρώων του Nickelodeon. 
Επιλέξτε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα και στη συνέχεια, αφήστε τις ξεκινήστε τους αγώνες είτε τοπικά είτε διαδικτυακά 
Χαρακτηριστικά 
• Περιλαμβάνει πολλους και αγαπημένους χαρακτήρες όπως SpongeBob, Lincoln Loud, Ninja Turtles Michelangelo Leonardo, Invader Zim και πολλους ακόμα!
• 20 θεματικές πίστες όπως Jellyfish Field από τη σειρά Spongebob Squarepants, Technodrome από τη σειρά Teenage Mutant Ninja Turtles, και πολλές ακόμα άλλα!
• Κάθε χαρακτήρας προσφέρει ένα εντελώς διαφορετικό και καινοτόμο τρόπο παιχνιδιού και κίνησης που προέρχεται από την προσωπικότητά τους
• Παίξτε με τους φίλους σας τοπικά με έως και 4 παίκτες ταυτόχρονα ή σε διαδικτυακό multiplayer .

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PS5

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις