Νέο Risen PS4 Game

Νέο

S157175

29,00 €

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Περισσότερες πληροφορίες

Η Φάραγκα χρειάζεται έναν νέο ήρωα – θα λάβετε υπόψη την κλήση;

Βυθιστείτε στον ακατέργαστο και ατμοσφαιρικό κόσμο του Risen, όπου κάθε ενέργεια έχει συνέπειες. Κατακτήστε το ξίφος, μάθετε την τέχνη του να πολεμάτε το προσωπικό ή γίνετε ένας ισχυρός μάγος, χαράσσοντας το μονοπάτι σας σε μια γη γεμάτη μυστηριώδεις σεισμούς, τρομακτικά τέρατα και ασύλληπτους θησαυρούς.

Ένα μυστηριώδες ηφαιστειακό νησί.
Οι ισχυροί σεισμοί του νησιού των Φαραγγών προοιωνίζονταν άσχημα για τους κατοίκους του. Αρχαίοι ναοί έχουν υψωθεί από το έδαφος, φέρνοντας μαζί τους παράξενα πλάσματα που τρομοκρατούν την περιοχή. Ο φόβος και ο πανικός εξαπλώνονται σε όλο τον πληθυσμό.

Το τέλος κάθε ελπίδας;
Μια ισχυρή ομάδα που αυτοαποκαλείται «Οι Ιεροεξεταστής» έχει κάνει την προσπάθειά της να βάλει τέλος σε αυτά τα γεγονότα. Στέλνουν μια αποστολή στα Φάραγγα, αλλά μια άγρια καταιγίδα πιάνει το πλοίο και το καταστρέφει στη θάλασσα.

Θα έρθει ένας ήρωας.
Ως εκ θαύματος, επιζείτε από το ναυάγιο και είστε αποκλεισμένοι στο ηφαιστειακό νησί μόνοι. Βρίσκεσαι παγιδευμένος ανάμεσα σε εξέγερση, τυραννία και μυστικιστικές τελετουργίες. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε προς ποια κατεύθυνση θα αιωρηθεί το εκκρεμές της μοίρας».

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PS4

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις