Νέο Warner Dying Light PS4 GAMES

Μεταχειρισμένο

Το Dying Light είναι ένα action survival horror game πρώτου προσώπου, με ένα εναλλασσόμενο κύκλο μέρας – νύχτας που διαδραματίζεται σε έναν τεράστιο open world.

Περισσότερες λεπτομέρειες

155945

17,00 €

Κατόπιν Παραγγελίας

Περισσότερες πληροφορίες


“Be The Zombie” Game Mode

 

Σε αυτό το Mode που είναι διαθέσιμο μόνο με την προ-παραγγελία του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα ειδικό PvP game στο οποίο μπορούν να κυνηγούν άλλους παίκτες τη νύχτα αναλαμβάνοντας το ρόλο του night hunter – ενός θανατηφόρου κυνηγού με ειδικές ικανότητες.
Προ - παραγγείλτε το παιχνίδι από τα Seven spots και κερδίστε αποκλειστικά το Buzz Killer !


Καλή σας νύχτα και καλή τύχη… 


Κατά τη διάρκεια της μέρας, οι παίκτες θα ζήσουν σε ένα εκτεταμένο open-world αστικό περιβάλλον που έχει καταληφθεί πλήρως από νεκρό-ζώντανους. Οι παίκτες πρέπει να κινηθούν ανάμεσα στους μολυσμένους για να συγκεντρώσουν προμήθειες, να βελτιώσουν τις οχυρώσεις τους, να συναντηθούν με άλλες φυλές ανθρώπων και να οργανωθούν για τη νύχτα.

Το σούρουπο ο κυνηγός γίνεται το θήραμα, καθώς οι μολυσμένοι γίνονται πιο επιθετικοί, γρήγοροι και συνάμα επικίνδυνοι. Πιο φρικιαστικά ακόμα είναι τα αρπαχτικά που εμφανίζονται μετά τη δύση του ηλίου. Οι παίκτες πρέπει να κάνουν το πάν δυνατό για να επιβιώσουν μέχρι και το πρώτο φώς της ημέρας.

 
 
 
 
 


Χαρακτηριστικά :
  • Διαλέξτε το play style σας – Το Dying Light σας προσφέρει 4 βασικά είδη χαρακτήρων
  • Φτιάξτε το όπλο σας
  • Free running movement
  • Brutal Melee και Ranged Combat
  • Visuals και Gameplay που κόβουν την ανάσα
  • Online Multiplayer και Co-Op 4 παικτών

 

 

 

 


 
 
 

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PS4

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις