Νέο WRC 10 PS4 GAMES

Νέο

Το παιχνίδι που χαιρετίστηκε από κριτικούς και επαγγελματίες οδηγούς και αγαπήθηκε από τους gamers ως το καλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης αγώνων εκτός δρόμου έχει επανασχεδιαστεί!

Περισσότερες λεπτομέρειες

S155942

40,00 €

'Αμεσα Διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Περιγραφή προϊόντος WRC 10 PlayStation 4

wrc-10-1.jpg

To pre-order δίνει την δυνατότητα να παίξεις με το θρυλικό Subaru Impreza από το 1997 που οδηγούσε ο θρυλικός Colin McRae καθώς και να λάβεις μέρος σε έναν μεγάλο ιστορικό αγώνα από το παρελθόν του WRC.

wrc-10-10.jpg

Το παιχνίδι που χαιρετίστηκε από κριτικούς και επαγγελματίες οδηγούς και αγαπήθηκε από τους gamers ως το καλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης αγώνων εκτός δρόμου έχει επανασχεδιαστεί!

wrc-10-2.jpg

Ανέβα στο βάθρο για την σεζόν 2021 και γιόρτασε την 50ή επέτειο του μεγάλου πρωταθλήματος WRC. Ξαναζήσε τις καλύτερες στιγμές στο τιμόνι των θρυλικών αυτοκινήτων.

wrc-10-3.jpg

Για τον εορτασμό των 50 χρόνων του πρωταθλήματος, το νέο WRC 10 προσφέρει μια ολοκαίνουργια επετειακή έκδοση, γεμάτη με νέο περιεχόμενο. Ξαναζήσε τις πιο έντονες στιγμές από το 1973 έως σήμερα! Το WRC 10 History Mode δοκιμάζει το ταλέντο σου στην οδήγηση μέσα από 19 ιστορικά γεγονότα όπου θα πρέπει να προσαρμοστείς στις συνθήκες αγώνων κάθε χρονικής περιόδου.

wrc-10-4.jpg

4 νέοι αγώνες για το 2021Εσθονία, Κροατία, Βέλγιο και Ισπανία.

wrc-10-5.jpg

6 ιστορικοί αγώνες όπως τα Rally της Ακρόπολης, του Σαν Ρέμο, της Γερμανία και της Αργεντινής.

wrc-10-6.jpg

120 ειδικές πίστες.

wrc-10-7.jpg

52 επίσημες ομάδες από τη σεζόν 2021 (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC).

wrc-10-8.jpg

20 θρυλικά αυτοκίνητα από τις AlpineAudiLanciaSubaruFordMitsubishiToyota και άλλα ...

Career Mode - Το Career Mode, το οποίο θεωρείται ομόφωνα ως ένα από τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα συστήματα σε ένα παιχνίδι αγώνων, έχει αναβαθμιστεί εκτενώς και τώρα περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή, ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα και να μπορείς να προσθέσεις τα δικά σου χρώματα στα αυτοκίνητα!

Με έναν ρεαλιστικό και εξαιρετικά ακριβή κινητήρα φυσικής, το WRC 10 έχει κάνει την αίσθηση της οδήγησης ακόμα πιο απολαυστική, με καλύτερη αεροδυναμική, με διαχείριση turbo και φρένων, σε όλες τις επιφάνειες. Ο ήχος έχει αναβαθμιστεί για να ενισχύσει τη εμπειρία οδήγησης.

Ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό eSport, με καθημερινές και εβδομαδιαίες προκλήσεις, και κλαμπ ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις τους δικούς σου διαγωνισμούς.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PS4

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις