Νέο LEGO MARVEL AVENGERS PS4 GAMES

Μεταχειρισμένο

Lego για πάντα!! Ενώστε τους πιο ισχυρούς ήρωες του κόσμου και πολεμήστε για το μέλλον της ανθρωπότητας!!

Περισσότερες λεπτομέρειες

S155785

13,00 €

'Αμεσα Διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Το Lego Marvel Avengers είναι ένα spin-off του LEGO Marvel franchise, το οποίο βασίζεται στο cinematic universe που έχουν δημιουργήσει τα κινηματογραφικά Marvel Studios. To παιχνίδι θα ακολουθεί την πλοκή των ταινιών Avengers, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Winter Soldier, Iron Man 3 και Thor: Dark World.

Πολεμήστε στο πλευρό των αγαπημένων Iron Man, Captain America, Thor και Hulk, που επεμβαίνουν ξανά για να σώσουν το σύμπαν των LEGO από τον κίνδυνο.
Εξερευνήστε μερικές από τις πιο γνωστές τοποθεσίες της σειράς ταινιών της Marvel και μεταμορφωθείτε σε πάνω από εκατό χαρακτήρες.
Συλλέξτε χρυσά τουβλάκια και κουμπάκια για να ξεκλειδώσετε απίθανα νέα όπλα και ενισχυτικά δύναμης.
Περιλαμβάνει διάφορα puzzle.
Διασκεδαστικό με αρκετές δόσεις humor

Το πιο επιτυχημένο και πιο δημοφιλές LEGO Game επιστρέφει. Το Lego Marvel Avengers είναι ένα spin-off του LEGO Marvel franchise, το οποίο βασίζεται στο cinematic universe που έχουν δημιουργήσει τα κινηματογραφικά Marvel Studios. To παιχνίδι θα ακολουθεί την πλοκή των ταινιών Avengers, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Winter Soldier, Iron Man 3 και Thor: Dark World. Πάρε το ρόλο των ισχυρότερων ηρώων της Γης και σώσε μαζί τους τον κόσμο!

Όλη η δράση από τις ταινίες των Avengers – Ζήσε τις πιο έντονες στιγμές του σύμπαντος της Marvel όπως τη Μάχη της Νέας Υόρκης μεταξύ των Avengers και του Loki, ή το Age of Ultron με τους Avengers Quicksilver, Scarlet Witch, Vision και Ultron. Ταξίδεψε μέσα από όλα τα κλασσικά περιβάλλοντα της Marvel με πολλή δόση από LEGO χιούμορ!

Τεράστια γκάμα playable χαρακτήρων – Παίξε και ξεκλείδωσε πάνω από 100 νέους χαρακτήρες που δεν έχουν ξαναφανεί ποτέ σε LEGO games, περιλαμβανομένων Super Heroes και Super Villains του κινηματογραφικού κόσμου της Marvel καθώς και κλασσικούς Avengers που εμφανίζονται μόνο σε κόμιξ.

Όλες οι εμβληματικές τοποθεσίες του Marvel Universe – Ταξίδεψε μέσα από όλα τα settings των Marvel's The Avengers, Marvel's Avengers: Age of Ultron, και παίξε σε αποστολές και τοποθεσίες από άλλα blockbusters, όπως το Marvel's Captain America: The First Avenger, Iron Man 3, Thor: The Dark World και Captain America: The Winter Soldier.

Νέες Δυνάμεις και Ικανότητες των χαρακτήρων – Απίστευτα combos, νέα puzzles, και εκατοντάδες hidden areas είναι διαθέσιμες με τις βελτιωμένες ικανότητες των χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων Avengers Team-Ups όπου χρησιμοποιείς τις ικανότητες των Avengers τόσο για να προχωρήσεις την πλοκή όσο και για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς σου.

Open World και Free Roam Gameplay – Ζήσε μία μοναδική εμπειρία Open World όπου μπορείς να πας ανά πάσα στιγμή όπου θες και να εξερευνήσεις όποια περιοχή θέλεις. Ταξίδεψε ελεύθερα στο LEGO Marvel Manhattan ή σε έναν από τους άλλους επτά κεντρικούς προορισμούς, μάζεψε όλα τα χρυσά τουβλάκια και ξεκλείδωσε χαρακτήρες καθώς μετακίνησε ελεύθερα σε όλο τον κόσμο.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PS4

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις