Νέο MOTO GP 21 PS4 GAMES

Νέο

S155699

55,00 €

'Αμεσα Διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

  • Η διευθυντική καριέρα εξαρτάται από εσάς. Λάβετε κρίσιμες αποφάσεις και βρείτε μια στρατηγική νίκης για να αναλάβετε το Πρωτάθλημα! Δημιουργήστε το πλήρωμά σας, επιλέγοντας μεταξύ επίσημων ομάδων ή νέων. Διαλέξτε το προσωπικό σας, επιλέγοντας τον Προσωπικό σας Διευθυντή, έναν Αρχηγό Μηχανικό και έναν Αναλυτή Δεδομένων που θα σας βοηθήσουν να κάνετε κρίσιμες επιλογές, όπως το καλύτερο συμβόλαιο και την ανάπτυξη του ποδηλάτου. Φτάστε στην κατηγορία MotoGP ™ ή Moto2 ™ και συγκεντρώστε τη δική σας ομάδα Junior!
  • Ελέγξτε το στυλ οδήγησης σας. Το πώς οδηγείτε την μηχανή σας θα επηρεάσει άμεσα τη φθορά των ελαστικών. Τα φθαρμένα ελαστικά καθιστούν δυσκολότερο το χειρισμό της μοτοσυκλέτας. Διαχειριστείτε το προσεκτικά!
  • Κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Ξεχάστε τα αυτόματα Respawns. Αν πέσετε, πρέπει να σηκωθείτε και να επιστρέψετε στην μηχανή σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ποτέ μην χάσετε τον έλεγχο!
  • Ηγηθείτε στην πίστα αλλά ακολουθείστε τους κανόνες. Ακριβώς όπως οι πραγματικοί αναβάτες, θα πρέπει να παίξετε με τους κανόνες του επίσημου πρωταθλήματος ή θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες, συμπεριλαμβανομένης, για πρώτη φορά, της ποινής Long Lap. Απολαύστε την πιο αυθεντική εμπειρία MotoGP!

Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

MOTO GP 21 PS4 GAMES

MOTO GP 21 PS4 GAMES

MOTO GP 21 PS4 GAMES

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PS4

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις