Νέο Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Αuroa Edition PS4 GAMES

Νέο

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Αuroa Edition PS4 GAMES

Περισσότερες λεπτομέρειες

S154553

43,00 €

'Αμεσα Διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Κάθε επικοινωνία με το Auroa έχει χαθεί. Αυτό το αρχιπέλαγος φιλοξενεί την Skell Technology, μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας. Σε στέλνουν εκεί με τη μονάδα σου σε αναγνωριστική αποστολή, αλλά τα ελικόπτερα καταρρίπτονται: η Skell Tech έχει πέσει σε λάθος χέρια. Οι Wolves, μια πρώην αμερικανική στρατιωτική μονάδα, έχουν καταλάβει το νησί. Με επικεφαλής τον πρώην συμπολεμιστή σας, τον συνταγματάρχη Cole D. Walker, έχουν επαναπρογραμματίσει τα drones της Skell σε μηχανές θανάτου και είναι έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουν, ανεξάρτητα από τις απώλειες.

Το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint είναι ένα military shooter που διαδραματίζεται σε έναν ποικιλόμορφο, εχθρικό και μυστηριώδη ανοιχτό κόσμο που μπορείς να παίξεις σόλο ή σε co-op τεσσάρων παικτών. Τραυματισμένος, χωρίς καμία υποστήριξη και κυνηγημένος από πρώην Ghosts, πρέπει να αγωνιστείς για να επιβιώσεις, ενώ έχεις χαθεί στο Auroa. Επέλεξε τις σωστές συμμαχίες και αποφάσισε πώς θα καταστρέψεις τον σκληρότερο εχθρό σου.

  • Ανακάλυψε ένα μυστηριώδες και ποικίλο αρχιπέλαγος. Εξερεύνησε το Auroa, έδρα του Silicon Valley γίγαντα Skell Technology, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, μέσω αέρα, ξηράς και θάλασσας.
  • Εξόντωσε τον πρώην συμπολεμιστή σου. Αντιμετώπισε τους σκληρότερους εχθρούς σου, τους Wolves, μια πρώην αμερικανική στρατιωτική μονάδα, έτοιμη να χρησιμοποιήσει τις πιο αποτελεσματικές μηχανές θανάτου για να σε εξοντώσει.
  • Τροποίησε το Ghost σου και βίωσε την πλήρη ελευθερία προσέγγισης. Δημιούργησε το χαρακτήρα σου και επέλεξε ανάμεσα σε χιλιάδες συνδυασμούς για να δημιουργήσεις το τέλειο Ghost.
  • Ζήσε τη ζωή ενός αληθινού Ghost αποκλεισμένου πίσω στις εχθρικές γραμμές. Δοκίμασε τις ικανότητές επιβίωσης σου και προσαρμόσου στα ποικίλα εδάφη του Auroa. Απότομες πλαγιές, συνεχόμενοι τραυματισμοί και κόπωση είναι οι νέες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις.
  • Απόλαυσε μια αληθινή κοινωνική εμπειρία με νέο progression που μοιράζεται και το καλύτερο Endgame περιεχόμενο. Όπως και να αποφασίσεις να παίξεις, στο Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, θα έχεις πάντα τον ίδιο χαρακτήρα: την ίδια τυποποίηση, τις ίδιες δεξιότητες και τα ίδια όπλα. Διατηρείς και βελτιώνεις την πρόοδό σου τόσο στο PvE όσο και στο PvP.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Αuroa Edition PS4 GAMES

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Αuroa Edition PS4 GAMES

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Αuroa Edition PS4 GAMES

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PS4

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις