Νέο Ultimate Action Triple Pack (Just Cause 2/Sleeping Dogs/Tomb Raider) PS3 Game

Νέο

Ultimate Action Triple Pack (Just Cause 2/Sleeping Dogs/Tomb Raider) PS3 Game

Περισσότερες λεπτομέρειες

S157016

26,00 €

'Αμεσα Διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Πακέτο με 3 παιχνίδια δράσεις Just Cause 2, Sleeping Dogs & Tomb Raider

Just Cause 2:

Στο σύμπλεγμα νησιών Panau οι δρόμοι είναι το πεδίο μάχης συμμοριών ενώ ο αδίστακτος δικτάτορας Baby Panay καταπιέζει τον λαό του. Ο φίλος και μέντορας σας Tom Sheldon εξαφανίστηκε μαζί με πληροφορίες υψίστης ασφαλείας και εκατομμύρια δολάρια. Ως Rico Rodriguez, ο καλύτερος πράκτορας της υπηρεσίας, θα πρέπει να διεισδύσετε στο νησί και να εντοπίσετε τον Sheldon. Όμως τα γεγονότα ξεφεύγουν από τον έλεγχο και η κατάσταση στο Panau γίνεται έκρυθμη!

Sleeping Dogs:

Παίξτε ως Wei Shen - ένας έμπειρος μυστικός αστυνομικός που ανέλαβε να εξαρθρώσει μια από τις πιο επικίνδυνες συμμορίες εκ των έσω. Εξερευνήστε το εξωτικό Hong Kong με τους πολυσύχναστους δρόμους και ζήστε μια ιστορία πίστης και προδοσίας όπου τα κίνητρα σας θα τεθούν υπό αμφισβήτηση.

Tomb Raider:

Όταν μια φονική καταιγίδα ναυαγεί το πλοίο με το οποίο ταξιδεύει, η ηρωίδα μας ξεβράζεται σε μια άγνωστη ακτή. Έχει μόνο έναν στόχο - την επιβίωση. Εδώ ξεκινάει η πρώτη περιπέτεια της νεαρής και άπειρης Lara Croft. Δείτε την εξέλιξη της από μια φοβισμένη νέα γυναίκα σε μια σκληροτράχηλη που θα κάνει τα πάντα για να επιβιώσει.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PS3

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις