Νέο MOTO GP 09/10 PS3 GAMES Used-Μεταχειρισμένο

Νέο

MotorStorm (Platinum) PS3 GAMES Used-Μεταχειρισμένο

Περισσότερες λεπτομέρειες

S154521

16,00 €

'Αμεσα Διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Το MotoGP 09/10 απογειώνει την επιτυχημένη σειρά ανταμείβοντας τους παίκτες για το αγωνιστικό τους στυλ και τις επιδεξιότητές τους. Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους όλους τους αναβάτες, τις πίστες και τις ομάδες της επίσημης σεζόν MotoGP 2009 και της σεζόν 2010, κατεβάζοντας εντελώς δωρεάν όλες τις ενημερώσεις και αλλαγές καθώς η σεζόν εξελίσσεται. Με το σύστημα δωρεάν ενημερώσεων οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το πιο ενημερωμένο και ρεαλιστικό πρωτάθλημα MotoGP που έγινε ποτέ!

Το MotoGP 09/10 θα προσφέρει ένα ολοκαίνουριο Arcade mode όπου οι παίκτες θα κληθούν να φέρουν εις πέρας διάφορες δοκιμασίες σε συγκεκριμένο χρόνο. Όσοι πάρουν ρίσκα πάνω στην πίστα θα ανταμειφθούν με μπόνους χρόνου αλλά όσοι φανούν απρόσεκτοι και χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους θα έρθουν αντιμέτωποι με μείωση του εναπομείναντος χρόνου γεγονός που κάνει το gameplay ακόμα πιο συναρπαστικό για τους λάτρεις του παιχνιδιού. Αν τελειώσει ο χρόνος σας, ετοιμαστείτε να αποχαιρετίσετε το όνειρο του MotoGP.

Συμπληρωματικά του Arcade mode έρχεται να προστεθεί ένα πληρέστατο Career mode το οποίο επεκτείνει την εμπειρία MotoGP. Οι παίκτες έχουν τον πλήρη έλεγχο του δικού τους πρωταθλήματος, μέσα και έξω από τις πίστες, παίρνοντας μέρος στους αγώνες και μανατζάροντας την ομάδα τους στην προσπάθειά τους να εξελιχθούν σε επαγγελματίες αναβάτες.

Οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν σε μια πλήρη σεζόν πρωταθλήματος, σε οποιαδήποτε από τις 3 αγωνιστικές κατηγορίες MotoGP και να αναμετρηθούν με παίκτες από κάθε γωνιά του πλανήτη χάρη στο δυνατό online mode.

  • Ζήστε την απόλυτη εμπειρία MotoGP χάρη στα ολοκαίνουρια gameplay modes
  • Δυνατότητα ενημέρωσης του παιχνιδιού κατεβάζοντας δωρεάν περιεχόμενο από το πρωτάθλημα του 2010 καθώς αυτό εξελίσσεται
  • Αναμετρηθείτε με παίκτες από όλο τον κόσμο μέσω online multiplayer
  • Προκαλέστε τους φίλους σας σε αγώνες 2 παικτών με split screen
  • Επιλέξτε ανάμεσα σε 3 κατηγορίες πρωταθλημάτων για 125, 250 και 800 κυβικά
  • Προχωρημένη Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) για απόλυτο ρεαλισμό με διαφορετικά στυλ αναβατών και ρυθμούς
  • Διαφορετικά μοντέλα χειρισμού κλιμακωτής δυσκολίας για παίκτες όλων των επιπέδων
  • 17 επίσημες πίστες από τη σεζόν 2009 GP

Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

MOTO GP 09/10 PS3 GAMES Used-Μεταχειρισμένο

MOTO GP 09/10 PS3 GAMES Used-Μεταχειρισμένο

MotorStorm (Platinum) PS3 GAMES Used-Μεταχειρισμένο

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ PS3

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις