Νέο

PLATINET συμπιεσμένος αέρας για καθαρισμό από σκόνη και σωματίδια 400ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

151270

5,00 €

'Αμεσα Διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

400ml πεπιεσμένου αέρα. Για τον καθαρισμό, σε σημεία που είναι δύσκολο να προσεγγίσουμε, του υπολογιστή, εκτυπωτή, φωτοαντιγραφικό μηχάνημα, φαξ. Με ρυθμιζόμενη ένταση ψεκασμού & ειδικό σωληνάκι.Αέρας καθαρισμού  400ml


PLATINET συμπιεσμένος αέρας για καθαρισμό από σκόνη και σωματίδια, 400ml

ΧΡΗΣΗ! Αποσυνδέστε από το ρεύμα τις ηλεκτρικές συσκευές που πρόκειται να καθαρίσετε .Επανασυνδέστε τις σε 15 λεπτά μετά τον καθαρισμό τους .ΠΡΟΣΟΧΗ ! Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στα μάτια στο αναπνευστικό σύστημα και στο δέρμα .Μην ανακινείτε πριν την χρήση. Αποφύγετε την εισπνοή. Χρησιμοποιείστε το μόνο σε καλά αεριζόμενους χώρους. Σε περίπτωση κατάποσης αναζητήστε άμεσα ιατρική συμβουλή. Δοχείο υπό πίεση - Διατηρείστε τα μακριά από την  ηλιακή ακτινοβολία και σε θερμοκρασίες μικρότερες  των 50βαθμους. Κρατήστε το μακριά από πήγες ανάφλεξης  και φωτιά . Μην το τρυπάτε η το καίτε ακόμη και μετά  την χρήση του. Φυλάτε το μακριά από τα παιδιά .Ο κατασκευαστής δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβες που  προκαλούνται λόγο ακατάλληλης χρήσης του προϊόντος.

από δυσπρόσιτα σημεία. Ιδανικό για τον καθαρισμό ταμειακών μηχανών, περιφερειακών, υπολογιστών, εξοπλισμών γραφείου, φωτοτυπικών, φωτογραφικών μηχανών, συσκευών ακριβείας και τηλεπικοινωνιακών συσκευών. 400ml.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

PLATINET ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΑΕΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ 400ML

PLATINET ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΑΕΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ 400ML

PLATINET συμπιεσμένος αέρας για καθαρισμό από σκόνη και σωματίδια 400ml

Γράψτε μια κριτική

26 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Κατασκευαστές

Νέες Αφίξεις